WAFELVERKOOP

Beste spelers, speelsters, leden, vrienden, sympathisanten,

SK Plenke organiseert net zoals vorig jaar wafelverkoop tot eind april 2022. De opbrengst zal gebruikt worden om de accommodatie te onderhouden en te vernieuwen van SK Plenke Werchter. Iedereen kan zijn steentje hiervoor bijdrage door vanille- en chocoladewafels of chocolade- en witte schilfertruffels, assortiment chocolade eitjes en frangipane te verkopen.

De opbrengst van de chocolade eitjes gaat integraal naar onze jeugdwerking op SK Plenke nl. Multimove- voetbalspeeltuin, U6/U7 en U9/U10 ploegjes.

Werken ook dit jaar met nog maar 1 leveringsdatums namelijk op 28 april 2022

Hoe bestelling door geven:

  • Via mail: doorsturen naar staf.heremans@telenet.be of brievenbus SK Plenke, Tremelobaan 21, Werchter.
  • Via onderstaand Formulier

Opgelet:
  • Leveren enkel in de regio: Werchter, Rotselaar, Wezemaal, Tremelo, Keerbergen, Baal, Betekom, Begijnendijk, Haacht.
  • Betaling dient te gebeuren voor onderstaande datum anders is de bestelling niet geldig.
    • Bij Leverings/ophaal datum 28 april 2022 voor 24 april 2022Alvast bedankt voor U inzet en hopen dat u vele dozen wafels, truffels, chocolade eitjes en Frangipane aan de man brengt!

Uw Gegevens

Uw familienaam
uw voornaam
Uw straatnaam + huisnummer
uw email adres
Vul hier uw telefoonnummer of gsmnummer in
Kies hoe u de producten wenst te ontvangen

Leveren gebeurt enkel in de regio: Werchter, Rotselaar, Wezemaal, Tremelo, Keerbergen, Baal, Betekom, Begijnendijk, Haacht. Gelieve dit aan te passen naar Afhalen als u niet van in deze gemeente woont of wenst te laten leveren.


Bestelling

Schilfertruffels 250gr

De ambachtelijke Schilfertruffels chocoladevulling met romige vulling van topkwaliteit en bevatten tevens geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos schilfertruffels weegt 250g verpakt in ballotinzijn en wordt verkocht aan 6,00€ per doos.

x 6,00€
Totaal Schilfertruffels:

Witte Schilfertruffels – 250g

De ambachtelijke witte schilfertruffels met romige vulling van topkwaliteit en bevatten tevens geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos schilfertruffels weegt 250g verpakt in ballotinzijn en wordt verkocht aan 6,00€ per doos.

x 6,00€
Totaal Witte Schilfertruffels:

Vanillewafels – 700g

De ambachtelijke Zachte vanillewafels zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos weegt 700g en wordt verkocht aan 6,00€ per doos.

x 6,00€
Totaal Vanillewafels:

Vanillewafels chocolade – 700g

De ambachtelijke zachte vanillewafels, met aan één kan chocolade, zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos weegt 700g en wordt verkocht aan 6,00€ per doos.

x 6,00€
Totaal Vanillewafels Chocolade:

Frangipane – 700g

De traditionele ambachtelijke Bani frangipane. Over de jaren tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd. Dit verrukkelijk Belgisch amandelgebakje is een absolute winner op je inzamelactie. Ze zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos weegt 700g en wordt verkocht aan 6,00€ per doos.

x 6,00€
Totaal Frangipane:

Assortiment paaseitjes – 250g

Een assortiment van eitjes uit witte, pure en melkchocolade gevuld met praliné, witte crème, pistache,… +-8g per stuk en zijn verpakt in luxezakje 250g en wordt verkocht aan 6,00€ per zakje.

x 6,00€
Totaal Ass. Paaseitjes:

Totaal :


Leveren gebeurt enkel in de regio: Werchter, Rotselaar, Wezemaal, Tremelo, Keerbergen, Baal, Betekom, Begijnendijk, Haacht. Gelieve dit aan te passen naar Afhalen om de knop "Verzenden" te zien