WAFELVERKOOP – Verkoop Wafels, schilfertruffels, frangipane en zeevruchten

SK Plenke organiseert net zoals vorig jaar  een wafelverkoop tot eind mei 2024. De opbrengst zal gebruikt worden om de  accommodatie te onderhouden, te vernieuwen en naar onze  jeugdwerking op SK Plenke nl. Multimove- voetbalspeeltuin, U6 en U11/U12 ploegjes  van SK Plenke Werchter. Iedereen kan zijn steentje hiervoor bijdrage door vanille- en chocoladewafels of chocolade- en witte schilfertruffels, zeevruchten en frangipane te verkopen.

U heeft dus de keuze uit:

  • De ambachtelijke Bani wafels zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen.  Een doos weegt 700g en wordt verkocht aan 7 euro..
    VanillewafelsVanillewafels ChocoladeVanillewafels
  • De ambachtelijke Bani schilfertruffels zijn van topkwaliteit en bevatten tevens geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Een doos schilfertruffels weegt 200g en wordt verkocht aan 6 euro.
    Witte SchilfertruffelChocolade Schilfertruffeltruffels-250g-ballotin
  • Doos zeevruchten 200 gr worden verkocht aan 6 euro.

  • De ambachtelijke Bani Frangipane  zijn van topkwaliteit en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen.  Een doos weegt 700g en wordt verkocht aan 8 euro.

Werken ook dit jaar met 1 leveringsdatums namelijk op 28 mei 2024

Hoe bestelling door geven:

  • Het bedrag kan u overschrijven op rekeningnummer BE67-6528-3148-4587  SK Plenke Werchter  met vermelding  Wafelverkoop, naam en voornaam, woonplaats, leveren of afhalen kantine en dit afhalen of levering kan vanaf 30 mei 2024.  Cash betalen kan ook eventueel bij afhaling kantine of met het gepast geld in een omslag en dit voor 24 mei 2024.

U kunt deze bestellen via het online bestel formulier (Druk op afbeelding wafels) of door flyer af te drukken (druk op afbeelding Zeevruchten) en de nodige documenten te bezorgen.

Alvast bedankt voor U inzet en hopen dat u vele dozen wafels, truffels, zeevruchten en Frangipane aan de man brengt!

Vanwege  Het Bestuur.

ONLINE BESTELFORMULIER

DOWNLOAD BESTELFORMULIER